Oana Lovin, scandal cu Ionuț Moșteanu: ”Vlad Voiculescu nu e starletă TV” / ”Dialog sau circotecă?” / ”Sunteți piromani”

Oana Lovin, scandal în direct cu Ionuț Moșteanu: Vlad Voiculescu nu e starletă TV - Dialog sau circotecă?. Foto: Captură România TV.
Oana Lovin, scandal în direct cu Ionuț Moșteanu: Vlad Voiculescu nu e starletă TV - Dialog sau circotecă?. Foto: Captură România TV.

Oana Lovin, o cunoscută protestatară, și Ionuț Moșteanu, lider al USR, s-au certat în direct la un post de televiziune pe baza lipsei demisiei lui Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății. 

Protestatara Oana Lovin și Ionuț Moșteanu, deputat USR, s-au aflat în direct la România TV unde au discutat despre situația actuală a sistemului sanitar din România. Întrebat dacă în prezent corupția ”nu mai ucide”, deputatul a răspuns: 

”Corupția ucide în România de 31 de ani. Discuția asta trebuie împărțită pe două paliere. Unu de responsabilitate politică și unul de responsabilitate profesională. Ancheta va spune cine a greșit și cine este vinovat pentru moartea oamenilor de la ”Balș”. Responsabilitatea politică trebuie căutată la cei care au 31 de ani au avut frâiele Ministerului Sănătății”, a declarat Ionuț Moșteanu. 

Iată o parte din cearta celor doi 

De aici, discuția a degenerat, iar Oana Lovin a intervenit strigând în direct la postul TV.

Oana Lovin: Ce face Vlad Voiculescu în momentul de față, domnule Moșteanu? Lăsați-ne cu greaua moștenire. Greaua moștenire a lăsat un spital metropolitan pe care l-ați închis. Nu mai mințiți și manipulați lumea. Cine a închis spitalele?

Ionuț Moșteanu: Facem și noi un dialog? Facem un dialog sau o circotecă? Că asta pare..

Oana Lovin: Lumea este disperată și dumneavoastră vorbiți de circotecă. Nu vă este rușine, domnule Moșteanu?

Vlad Voiculescu ar trebui să își dea demisia?

Întrebat dacă Vlad Voiculescu ar trebui să își dea demisia, în condițiile în care a mai fost ministru al Sănătății, pentru o perioadă mai îndelungată, deputatul Ionuț Moșteanu a răspuns: 

”Trebuie să-și dea demisia toți cei care au ținut sistemul ăsta în subfinanțare, toți cei care au luat șpăgi din sistemul sanitar sau au pus oameni politici. Vlad Voiculescu este aici să repare ceea ce nu s-a făcut în 31 de ani”, a declarat Ionuț Moșteanu. 

Oana Lovin: Ce a făcut, domnule Moșteanu? Ce a făcut Vlad Voiculescu din ziua incendiului până acum? Ce a făcut?

Ionuț Moșteanu: Azi va prezenta un raport!

Oana Lovin: Azi raport? În timp ce mor oameni și în timp ce la Piatra Neamț lumea încă se încălzește cu aeroterme lângă instalații de oxigen, și voi faceți rapoarte.

Ionuț Moșteanu: Dacă strigați nu înseamnă că aveți și dreptate. Dacă așteptările dvs. sunt ca Vlad Voiculescu să repare tot sistemul de sănătate într-o lună de zile atunci așteptările sunt nerealiste. 

Oana Lovin: Puțină omenie, puțină empatie. Președintele a plecat la schi. Domnul Voiculescu face turul televiziunilor de câteva zile. Nu vedem niciun fel de implicare. Domnul Voiculescu nu este o starletă TV. Este ministrul Sănătății.

(...)

Oana Lovin: Puteți să precizați niște acțiuni care vă definesc pe dumneavoastră? Vreau să îmi spuneți câți oameni au murit în mandatul PSD? În mandatele PSD nu au murit oameni arși. Numai în mandatele dvs. au murit. Opt incendii în ultimele șase luni în mandatul USR-PNL. Sunteți piromani!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel