O vedetă de la Hollywood recunoaște că se luptă cu o boală teribilă

Cunoscuta actriță Shannen Doherty, care a încântat publicul în rolul Brendei Walsh din serialele Beverly Hills 90210, a recunoscut că suferă de cancer la sân și că se află la chimioterapie, scrie Daily Mirror.

"Da, am cancer la sân și momentan sunt sub tratament. Continui să mănânc sănătos, fac sport și am o atitudine pozitivă. Le sunt recunoscătoare familiei, prietenilor și doctorilor pentru susținerea pe care mi-au acordat-o și, bineînțeles, fanilor mei", a declarat Shannen Doherty, într-un comunicat dat presei, după ce tabloidul TMZ a publicat mai multe documente potrivit cărora actrița își dădea în judecată fosta firma de management, după ce nu i-ar fi reînnoit la timp asigurarea de sănătate.

Potrivit documentelor obținute de TMZ, scrie stirileprotv.ro, actrița în vârstă de 44 de ani, s-a îmbolnăvit în 2014, când nu avea asigurare de sănătate. Cancerul ar fi într-un stadiu avansat și s-ar fi extins și la alte organe.

Shannen Maria Doherty e cunoscută mai ales datorită rolurilor: Brenda Walsh în Beverly Hills 90210, și Prue Halliwell în serialul TV Charmed (Farmece). A apărut de mai multe ori, nud, în revista Playboy.

Se află pe locul al 5-lea în clasamentul american 100 Greatest Teen Stars, clasament care conține cele mai mari personalități (cântăreți, actori, prezentatori) care și-au câștigat faima în perioada adolescenței.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel