EXCLUSIV  O nouă intoxicare pe Facebook. O fotografie incită la revoltă împotriva autorităților

Vlad Manolache / 22 aug 2018 / 14:01 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

O nouă postare a devenit virală pe Internet. Fotografia care a stârnit revolta nu este însă din România. 

O fotografie a fost folosită într-o postare pentru a crea revoltă împotriva autorităților din România. În imagine se vede cum mai mulți oameni aruncă porci vii într-o groapă. Comentariul este creat de asemenea natură încât să se înțeleagă că acțiunea, de o cruzime incredibilă, ar fi pusă la cale de autorități din România. 

"Heeiii protectia animalelor acuma nu va mai dati cu capul de pereti ca protejati animalele???? sau porcii nu sant animale ca nu mai inteleg nimic  Porcii ingropatii de vii parca noi taranii trebuia sa asomam porci sau la voi nu este valabil??" este comentariul care însoțește imaginea.

(w670)

Postarea a strâns sute de comentarii ale oamenilor care acuză statul româm pentru astfel de practici, mai ales în condițiile în care autoritățile se confruntă cu eradicarea pestei porcine africane care a condus la sacrificarea a mii de animale. 

Care este adevărul

Fotografia a ajuns și în atenția lui Liviu Harbuz care susține că fotografia nu este din România, însă circulă de mulți ani pe internet. "Fotografiile sunt luate din arhive de pe wordpress, nu sunt din România și sunt și vechi, din 2013. Au fost folosite pentru ilustrație pentru câteva ziare, însă nu au nicio legătură cu realitatea din România", a declarat Liviu Harbuz. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22