O jurnalistă, lovită cu mașina în timpul unei transmisiuni live - VIDEO

O jurnalistă, lovită cu mașina în timpul unei transmisiuni live - VIDEO / Foto: Captură video Youtube
O jurnalistă, lovită cu mașina în timpul unei transmisiuni live - VIDEO / Foto: Captură video Youtube

O jurnalistă a fost lovită de o mașină în timp ce avea la TV o transmisiune live.

„Știrile nu se opresc niciodată” este o expresie des folosită în lumea jurnalismului. Și este o expresie pe care Tori Yorgey, un reporter de la NBC WSAZ din Virginia de Vest, a confirmat-o atunci când a fost lovită miercuri seara de o mașină, în timp avea o transmisiune live la TV, despre spargerea conductei de apă din Dunbar. Jurnalista a uimit telespectatorii după ce s-a ridicat şi şi-a continuat live-ul de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, scrie NBC News. În clip, ea se află în fața camerei când o mașină vine din spate și o lovește puternic, tânăra căzând la pământ.

"Tocmai am fost lovită de o maşină, dar sunt bine, Tim. Sunt bine”, l-a asigurat reportera Tori Yorgey pe prezentator, imediat după ce un SUV a izbit-o în plin.

 „Asta e transmisiunea live, totul e bine. Chiar am mai fost lovită de o maşină şi în facultate. Sunt atât de fericită că sunt bine”, a continuat aceasta.

Apoi, Yorgey şi-a ridicat camera, a asigurat-o pe doamna care era la volan că totul este în regulă şi şi-a continuat treaba. Ea i-a spus prezentatorului din studio, Tim Irr: „Totuși, femeia aceea a fost atât de drăguță. Nu a vrut. A fost un accident și știu că a fost”.

VEZI ȘI: Un jurnalist chinez dispărut DOUĂ LUNI a spus TOT ce-a pățit

„Am fost verificată, fără oase rupte”



Ea a revenit fără probleme la transmisiune, spunând: „Din nou, Tim, vom reveni la raport. Ne aflăm pe Roxalana Hills Drive în Dunbar. Aici a fost oprită apa.”.

Ulterior, a fost dusă la spital, însă nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Yorgey,  în vârstă de 25 de ani, originară din Pennsylvania, a declarat joi că se simte bine, cu excepția unei mici dureri la spate și la piciorul drept.

„Am fost verificată, fără oase rupte. Au spus că o să mă doare puțin”, a spus ea.

VEZI ȘI: Un jurnalist australian a RATAT un interviu cu Adele. Motivul pentru care nu a fost difuzat

Jurnalist LOVIT de o coțofană, în timpul unui LIVE

Brett McLeod, reporter al postului australian de televiziune Nine Network, se pregătea pentru o intervenţie în direct din afara studioului când o coţofana s-a năpustit asupra sa. Reporterul şi-a recâştigat însă imediat calmul şi a prezentat ştirea în faţa camerei de filmat, spre marea admirație a tuturor. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel