O crimă șochează Parisul! Trupul unei copile de 12 ani a fost găsit într-o cutie

Sursă foto: Pexels (Mary Taylor)
Sursă foto: Pexels (Mary Taylor)

Uciderea unei eleve din Paris a șocat opinia publică franceză. 

Parizienii au fost șocați de uciderea unei eleve de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit vineri într-un container din curtea blocului ei. Fata, pe nume Lola, își petrecuse ziua la școală, la fel cum făcea în mod normal. Tatăl ei a dat alarma când aceasta nu s-a întors acasă după-amiaza. Mai târziu, seara, la marginea clădirii din arondismentul 19 a fost găsită o cutie din plastic transparent care conținea cadavrul ei.

Tatăl Lolei este angajat la biroul de asistență clienți într-un bloc rezidențial. Trupul ei a fost găsit strivit în interiorul containerului, ascuns într-un înveliș material. Mâinile și picioarele i-au fost legate și s-a raportat că avea o tăietură la gât, deși autopsia din acest weekend a constatat că a murit din cauza asfixierii. Pe picioarele ei erau și două note Post-it, una pe care scria „0” și cealaltă pe care scria „1”. Sâmbătă dimineața, poliția l-a arestat pe principalul suspect al crimei, o femeie de 24 de ani, născută în Algeria, numită în presă Dahbia B.

Femeia a fost identificabilă pe o cameră de securitate amplasată în apropiere de bloc, în care a fost văzută intrând pe ușa principală vineri după-amiază în compania Lolei, informează BBC. Mai târziu a fost văzută ieșind din clădire trăgând după ea un container și acționând bizar pe stradă. Un martor ocular a spus că a cerut ajutor în schimbul unor bani dintr-o „afacere de trafic de organe”. 

Ideea traficului de organe nu le surâde polițiștilor. Nu ar fi mobilul crimei

Cu toate acestea, poliția a spus că nu crede că aceasta este o pistă serioasă. Teoria lor cea mai plauzibilă este că Dahbia B, care nu are un domiciliu fix, este instabilă din punct de vedere psihic și că actul ei a fost „gratuit”.

De asemenea, în arest este un bărbat de 43 de ani despre care se crede că le-ar fi transportat pe Dahbia B și containerul cu trupul Lolei în mașina sa. Poliția crede că, după ce a fost condusă de el în suburbiile Parisului, Dahbia B s-a întors la blocul unde locuiește și sora ei. Acolo se spune că cele două surori au avut o ceartă zgomotoasă, înainte ca Dahbia B să plece din nou - de data aceasta fără container. Și-a petrecut noaptea într-un apartament din suburbia Bois-Colombes, unde a fost arestată a doua zi.

Poliția a deschis o anchetă pentru uciderea unei persoane sub 15 ani, însoțită de acte de tortură și barbarie. Dahbia B este de așteptat să fie cercetată judiciar și ținută în custodie.

La școala Lolei, luni dimineața, copiii și părinții au fost vizibil tulburați. Școala a primit vizite ale ministrului Educației, Pap Ndiaye, și a primarului Parisului, Anne Hidalgo, iar echipele de sprijin psihologic au fost trimise pentru a-i ajuta pe elevi.

Un DJ de radio a fost găsit mort în pădure

Un bărbat găsit mort în pădurea Essex în weekend a fost identificat drept un DJ de radio din Marea Britanie. Koray Alpergin, proprietarul postului londonez Bizim FM, a fost găsit sâmbătă de poliția din Essex, lângă Loughton, în urma unor informații venite despre un bărbat și o femeie care au fost dați dispăruți cu câteva zile înainte. Trei bărbați au fost arestați în zona Kent sub suspiciunea de crimă și rămân în arest.

Presa turcă a susținut că cei doi au fost răpiți de acasă.

Prietenii i-au adus un omagiu bărbatului de 43 de ani, Altan Akturk scriind pe rețelele de socializare: „Dragi prieteni din Londra, prietenul și colegul meu drag Koray și iubita lui, care sunt bine cunoscuți publicului din Londra, au fost, din păcate, dați dispăruți joi.” Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel