Noua dubă Mercedes-Benz se laudă cu o autonomie de 421 km

Compania mamă a Mercedes-Benz, Daimler, a dezvăluit cea mai nouă versiune de eVito, duba electrică pentru piața europeană, iar firma asigură că va avea o autonomie de 421 km după fiecare încărcare.

Compania mamă a Mercedes-Benz, Daimler, a dezvăluit cea mai nouă versiune de eVito, duba electrică pentru piața europeană, iar firma asigură că va avea o autonomie de 421 km după fiecare încărcare, conform The Verge.

Ultimul model eVito putea parcurge doar 150 km pe încărcare, iar noile cifre sunt impresionate, chiar dacă autonomia este măsurată după un standard destul de lejer. Noile baterii de 90kWh sunt de două ori mai mari față de vechile modele, de 41kWh.

Echivalentul a 204 CP 

 (w670)

Modelul standard Mercedes-Benz eVito vine cu încărcare de 50kW, însă cumpărătorii pot opta pentru capacitatea de 110kW de „încărcare rapidă", care poate alimenta de la 10% la 80% în doar 45 de minute. Dubița are un motor de 150kW, iar compania a transmis că generează echivalentul a 204 CP, ceea ce este suficient pentru a transporta nouă pasageri.

Noua dubă este „încărcată" cu foarte multe caracteristici de lux, ceea ce era de așteptat de la un producător ca Mercedes-Benz.

Firma germană nu este singura companie care încearcă să captureze timpuriu piața dubelor electrice. Săptămâna trecută, Ford a anunțat o versiune electrică a dubei sale Transit. Chiar și Nissan a încercat să pătrundă în jocul dubelor electrice, cu e-NV200, bazat pe Leaf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel