Noi informații despre criminalul de la Onești. Ce s-a întâmplat cu el

Criminalul de la Onești a fost transferat miercuri la Spitalul Județean de Urgență Bacău / Foto Pexels
Criminalul de la Onești a fost transferat miercuri la Spitalul Județean de Urgență Bacău / Foto Pexels

Criminalul de la Onești a fost transferat, miercuri, la Spitalul Județean de Urgență Bacău, unde i s-a efectutat un computer tomograf la cap, torace și abdomen, precum și analize de sânge, pentru că starea de sănătate i s-a deteriorat, declară directorul medical al SJU, Adina Lupu.

„În jurul orei 17.00, a fost transferat de la Spitalul Municipal Onești un bărbat de 65 de ani implicat în incidentul cu victime de la Onești. Întrucât starea pacientului s-a deteriorat, a început să facă febră, s-a decis trimiterea acestuia în Spitalul Județean de Urgență Bacău pentru efectuarea unui Computer Tomograf. (...) A fost internat în secția de Anstezie Terapie Intensivă prin intermediul secției de chirurgie”, precizează Adina Lupu, directorul medical al SJU Bacău.

Ea precizează că, la internare, pacientul este conștient, cooperant.

„S-a efectuat Computer Tomograf cap, torace, abdomen și se așteaptă rezultatul analizelor de sânge efectuate pentru stabilirea unei conduite terapeutice ulterioare”, conchide directorul medical al SJU Bacău, potrivit Mediafax. 

Doi muncitori care renovau un apartament în Onești, județul Bacău, au fost omorâți, luni seara, de fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat pentru că fusese evacuat. Poliția a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ținut cei doi bărbați ostatici, după ce negocierile dintre agresor și forțele de ordine au eșuat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel