Noi incendii DEVASTATOARE în California. Zeci de persoane, evacuate cu elicoptere militare

Foto ARHIVĂ, sursa: Agerpres
Foto ARHIVĂ, sursa: Agerpres

Elicopterele militare din California au evacuat 63 de oameni din cauza incendiilor.

Elicopterele militare și pompierii au evacuat până în prezent 63 de persoane din zona lacului de acumulare Mammoth Pool din Parcul Naţional Forestier Sierra, transmite Agerpres. Măsurile au fost întreprinse din cauza incediilor din această zonă. Din rândul celor evacuați, două persoane care au suferit răni grave şi alte 10 care prezentau răni moderate.

"Aparatele de zbor au plecat din nou pentru a continua operaţiunile de salvare. Numărul persoanelor rămase în acea zonă nu este cunoscut", au spus pompierii militari.

Biroul şerifului din districtul Madera a precizat pe Facebook că aproximativ 150 de persoane au rămas izolate în acea zonă foarte populară. Autoritățile îi îndeamnă pe turiști să evite regiunea afectată de incendii.

Incendiul a izbucnit vineri pe un teren accidentat, în contextul în care statul american California se confruntă în acest weekend cu un nou val de căldură. Peste 600.000 de hectare de pădure au fost deja distruse în acea regiune de mai multe focare, care au provocat evacuarea a zeci de mii de persoane la jumătatea lunii august. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel