EXCLUSIV  Nicolae Robu îl jignește pe Dragoș Boța, după interviul pentru DCNews

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost solicitat cu privire la implicarea sa în proiectul ce a dus ca Timișoara să fie Capitală Culturală Europeană în 2021. Totodată, primarul a fost întrebat la ce s-a referit când a mulțumit ”nepresei”. 

”Nu-mi irosesc timpul să discut despre oameni de o așa joasă speță ca cel nominalizat”, a spus Nicolae Robu, pentru dcnews.ro, despre jurnalistul Dragoș Boța de la Press Alert. Răspunsul vine după ce a fost întrebat la ce s-a referit când a mulțumit presei nepresă, dar și care a fost implicarea în proiectul ce a făcut în așa fel încât Timișoara să fie Capitală Culturală Eurpeană în 2021. 

Amintim că Dragoș Boța a afirmat că "Poate singurul merit al primarului Timișoarei este că a lăsat echipa condusă de Simona Neumann de la Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană să-și facă treaba, dar nu a lăsat-o din credința că are de-a face cu profesioniști ci pentru că a ignorat subiectul. Pot să spun că Nicolae Robu nu a crezut cu adevărat în acest proiect, dovadă fiind faptul că nu s-a sinchisit nici măcar să găsească un sediu pentru asociație, care și-a desfășurat activitatea în bastionul Theresia pus la dispoziție de Consiliul Judetean Timiș. A fost o mână de oameni sufletiști, care au muncit zi și noapte la concept, la tot ce a însemnat lucrul și proiectul, pas cu pas". 

Jurnalistul nu a fost întrebat întâmplător despre acest subiect. Primarul Timișoarei, în mesajul de mulțumire, a ”mulțumit” și presei ”nepresă”. 

VEZI AICI MAI MULT: EXCLUSIV De ce a atacat Robu presa după victoria Timișoarei. Boța: Nu ne intimidează nici amenințările, nici jignirile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel