Nicolae Robu: ȚARA ALANDALA! Păi ce legi avem, oameni buni?!

Nicolae Robu
Nicolae Robu

Nicolae Robu, primarul Timișoarei, într-un mesaj publicat pe Facebook și intitulat "Țara alandala!", a făcut precizări despre una dintrele nemulțumirile pe care le are.

"Am spus în repetate rânduri că sunt foarte nemulțumit de prestația unora dintre funcționarii publici din Primăria Timișoara. A unora, accentuez! Nu în sensul că s-ar cuveni să fie sancționați, ci în acela că nu merită salariul atât de mare cât îl au. Mai precis, nu merită același salariu cu colegi de-ai lor cu aceeași încadrare, care fac munci comparabile sau chiar aceeași muncă, dar la un nivel al prestației mult mai ridicat.

Am vrut, prin urmare, să stabilesc că, la aceeași încadrare, dar la prestații diferite -de exemplu: apreciate prin sistemul de evaluare cu foarte bine, respectiv bine-, salariile sunt diferite, mai mari pt cei cu calificativul foarte bine, decât pt cei cu calificativul bine. N-am putut, pt că juriștii mi-au spus că nu este legal, că este "discriminatoriu", "inechitabil", etc., etc.

[citeste si]

Păi ce legi avem, oameni buni?! E echitabil ca la prestații inegale -posibil unele apreciate cu foarte bine, iar altele cu satisfăcător chiar!-, doi angajați să ia salarii egale?! Este drept, este stimulativ?! Cum să însănătoșim instituțiile, cum să corectăm mentalitățile, cu astfel de legi?!", a scris Nicolae Robu, miercuri, 21 martie, pe rețeaua de socializare Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel