New York: Gloanțele Poliției au cauzat rănirea a nouă persoane

new-york-atac-armat
new-york-atac-armat

În urma atacului armat care a avut loc vineri seara în fața Empire State Building, New York, nouă persoane au fost victime colaterale după schimbul de focuri dintre Poliție și un fost designer vestimentar. Șeful poliției orașului, Ray Kelly, a afirmat în fața presei că gloanțele ofițerilor au rănit, în mod indirect, pe cei nouă trecători, scrie Mediafax.

Autor: Andreea Iconaru

[caption id="attachment_224890" align="alignleft" width="350"] Sursa: Mediafax[/caption]

Designerul vestimentar, recent concediat, și-a împușcat în cap fostul director, apoi s-a angajat într-un schimb de focuri cu polițiștii. Ofițerii au tras de 16 ori asupra lui, omorându-l. Poliția a declarat că există o investigație în desfășurare, după ce unul din oamenii legii a tras de nouă ori, iar celălalt de șapte ori. În urma atacului, trei persoane au fost rănite de gloanțe, iar alte șase au fost lovite de fragmente.

Kelly a declarat că trecătorii au fost împuşcaţi în mod indirect de către poliţişti. Gloanţele au atins "vaze de flori şi alte obiecte din jur, provocând fragmente, iar în esenţă, acestea au cauzat rănile". Şase dintre răniţi au fost trataţi la spitale şi externaţi încă de vineri seara, în timp ce alte trei persoane au rămas internate, potrivit şefului poliţiei.

Atacatorul a fost angajat în anii '70 în cadrul Pazei de Coastă și poseda un pistol de calibrul 45. Acesta a fost identificat ca fiind Jeffrey Johnson, în vârstă de 58 de ani, care a fost concediat anul trecut de firma Hazan Import din postul de designer de accesorii pentru femei.

Atacul armat a avut loc vineri dimineața, într-una din cele mai aglomerate zone din Manhattan. În acest timp, turiștii stăteau la coadă pentru a urca pe faimosul zgârie-nori din New York.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel