Neversea 2018. Poliția Română, mesaj

Neversea
Neversea

În perioada 5 – 8 iulie, pe plaja Modern din municipiul Constanța, se desfășoară Festivalul de muzică electronică Neversea 2018, fiind estimată participarea a aproximativ 50.000 de persoane pe zi.

Pentru menținerea ordinii și liniștii publice în zona de desfășurare a festivalului, 100 de polițiștii acționează, în sistem integrat cu celelalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne.

Polițiștii monitorizează traficul și sunt prezenți în stradă, pentru fluidizarea circulației și prevenirea accidentelor rutiere.

De asemenea, vor fi efectuate controale, împreună cu celelalte instituții abilitate, pentru verificarea respectării legislației de agenții economici.

În trenurile de călători și în gările de pe traseul de deplasare spre Constanța, polițiștii desfășoară acțiuni și patrulează, pentru prevenirea incidentelor și pentru intervenția promptă la evenimente.

Pe lângă polițiștii din dispozitivul curent, vor fi asigurate rezerve care vor interveni dacă situația o impune.

Recomandări

Pentru ca distracția să se îmbine cu siguranța, Poliția Română vă recomandă:

• Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră când vă aflaţi în mulţime.
• Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele cunoscute întâmplător! Nu legaţi prietenii cu persoane care manifestă un comportament deviant.
• Nu acceptaţi băutură, ţigări sau alimente de la persoane necunoscute, despre care aveţi puţine informaţii ori pe care le-aţi întâlnit de puţin timp!
• Nu răspundeţi la provocări cu violenţă şi încercaţi să evitaţi conflictele!
• Nu consumaţi alcool în exces ori substanţe interzise şi nu vă lăsaţi angrenaţi în dispute verbale care pot degenera.
• Nu participaţi la jocurile de noroc clandestine, organizate de persoane care profită de cei tentaţi de câştiguri facile şi sesizaţi, de îndată, poliţiştii.
• Dacă înnoptaţi în cort, alegeţi să campaţi în stații de campare special amenajate! Dacă vă îndepărtaţi de locul în care aţi poposit, nu lăsaţi bunuri de valoare în interior!
• Dacă vă deplasaţi cu maşina în zone în care se organizează manifestări publice, respectaţi indicaţiile poliţiştilor rutieri, lăsaţi vehiculele în parcări sau, pe timpul nopţii, în zone iluminate. Nu păstraţi în autoturisme, la vedere, bunuri de valoare!
• În perioada festivalului, noaptea târziu, vă recomandăm să vă deplasaţi în grup şi să nu vă plimbaţi în locuri izolate şi întunecoase!
• Nu răspundeţi la provocări şi evitaţi persoanele turbulente sau în stare de ebrietate!

În caz de nevoie, apelați cu încredere la noi! Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de poliţie sau să apelaţi numărul unic de urgenţă 112!

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt1
YesMy