Natalia Mateuț, gata să devină mamă. De ce-l ține ascuns pe bărbatul care a cucerit-o: "Nu sunt pregătită. Vreau să mă conving..."

Sursa foto: Faceboo Natalia Mateut
Sursa foto: Faceboo Natalia Mateut

Natalia Mateuț are planuri mari pentru anul acesta: vrea să devină mamă. Prezentatoarea tv a explicat și de ce nu vrea să vorbească, momentan, despre iubitul ei.

"Îmi doresc ca anul ăsta să fie un an al schimbării pentru mine și să fie un an în care să urc vibe-ul, să mă înconjor doar de oameni mișto. Nu că asta nu s-ar întâmpla acum, dar în ultimul timp am făcut o selecție naturală a oamenilor care au tot fost pe lângă mine. Așa s-a întâmplat, așa a fost să fie și de obicei am prietenii și oamenii care mă înconjoară aleși, așa că vreau să fie un an al schimbării din toate punctele de vedere! Vreau să îmi  strâmtez și mai mult cercul de prieteni cu toate că sunt o persoană extrem de socială și de  prietenoasă, de dornică să cunosc oameni noi, îmi place ca prietenii mei să fie  într-un cerc strâns și  mi-aș dori ca anul ăsta să mi-i identific mai bine și să mi-i număr mai bine.

Mi-aș dori ca anul acesta să fie un an al schimbării din punctul de vedere al statutului, nu neapărat acela de femeie căsătorită cât acela de mamă! Îmi doresc foarte tare un copil și chiar îmi doresc o familie! Este un gând care deja a apărut în mintea mea din ce în ce mai puternic de anul trecut  și eu, de obicei, când gândesc ceva așa se întâmplă. Așa că este posibil ca anul acesta să se întâmple acest lucru. Cred eu și îmi doresc, bineînțeles atâta timp cât  Dumnezeu va vrea. Eu îmi doresc treaba asta și sunt pregătită", a spus Natalia Mateuț, într-un interviu pentru ciao.ro.

"Vreau să mă conving că lucrurile merg cum trebuie"

"Momentan nu sunt pregătită să vorbesc despre bărbatul care m-a cucerit definitiv și irevocabil, dar va  veni și momentul potrivit să o fac. M-am grăbit de multe ori să fac declarații în sensul ăsta și  nu au fost de bun augur. Așa că aș vrea să fie o perioadă în care să mă conving eu de anumite lucruri și apoi să pot să spun și oamenilor din jurul meu că cine este lângă mine este omul potrivit. Nu că el nu ar fi acum, dar vreau să mă conving că lucrurile merg cum trebuie, în direcția care trebuie, în direcția potrivită și atunci, sigur, o să fac și declarații în sensul ăsta. Până atunci, chiar vreau să mă bucur puțin de această intimitate a vieții mele", a mai spus prezentatoarea tv.

"Când ești bine cu tine reușești să atragi oamenii potriviți"

"Liniștea sufletească mi-am găsit-o de mai mult timp, nu a depins de vreun bărbat! Liniștea sufletească mi-am găsit-o când m-am aliniat cu mine și când mi-am înțeles anumite lucruri, când am lucrat cu mine, când am încercat să vindec anumite lucruri greșite pe care le aveam în mine și când am făcut un pas spre acest lucru am reușit să fiu bine cu mine. Doar când ești bine cu tine reușești să atragi oamenii potriviți în viața ta și consider că sunt în perioada în care chiar sunt bine cu mine de ceva timp. În viața mea au tot venit oameni buni și frumoși. Că au rămas mai mult sau mai puțin... asta nu a ținut neapărat numai de mine, dar sunt într-o perioadă în care sunt foarte liniștită sufletește, din toate punctele de vedere!", a mărturisit Natalia Mateuț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel