Năstase, despre MARELE BLAT politic: Se mișcă doar seara și noaptea

Adrian Năstase a analizat, pe scurt, lupta care se dă în această perioadă pentru funcția de primar.

"Campania electorala este dezamagitoare. Emisiuni electorale fade, batalia televiziunilor pentru a vinde minute in prime-time unor candidati care nu prea stiu de ce candideaza, totul sub tema Hexi Pharma, ce a devenit un fel de Big Brother, canalizand toate energiile negative ale natiunii. Combinatii de science fiction, dar si intreceri intre procurori, ziaristi si „martori" intr-un model de televiziune americana , de tipul „Crime investigation".

Lipsa de afise, de banere, de intruniri da impresia unei campanii electorale confidentiale, cu moderatori plictisiti (exceptie Denis Rifai – care se razbuna pentru ceea ce trebuie sa faca in restul anului) si cu mii de candidati no name care nu reusesc sa explice nici cine sunt, nici de ce candideaza. Primarii in functie au, desigur, un mare avantaj in aceasta competitie, folosind putinii bani pe care ii au pentru a vopsi cu asfalt strazile din localitati. Liderii politici participa la aceste alegeri sub semnul electoral „Ariciul", incercand sa nu iasa prea mult in evidenta dar organizand, probabil, precum ariciul care se misca doar seara si noaptea, blaturile la nivel judetean, in perspectiva marelui blat de dupa alegerile parlamentare. Sugestia de semn electoral mi-a fost facuta de ariciul care m-a vizitat ieri, la Cornu.

In timpul asta, Rusia ne ameninta pentru scutul de la Deveselu, sportivii romani sunt eliminati, unul cate unul, pentru dopaj, de la Jocurile olimpice, avem inundatii, datorii tot mai mari, un Anaf eficient, miscari sociale ample in pregatire, ordonante de urgenta in materia drepturilor omului (probabil ca a avut loc o revizuire tacita a Constitutiei), maratoane, semi-maratoane si curse de biciclete ( nu stiu daca bicicletele au fost incluse in noul plan de inzestrare a armatei)", a scris Adrian Năstase pe blogul său.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel