Munteanu: Partidele tadiționale, adunături de escroci

Preşedintele Alianţei Noastre România, Marian Munteanu, a declarat, la Suceava, sâmbătă, că acest partid reprezintă o alternativă 'la debandada politico-administrativă'. 

În toată ţara, oameni de foarte bună calitate şi-au asumat această răspundere pentru a oferi, în acest moment pe care îl traversăm, o soluţie alternativă la debandada politico-administrativă care a creat ţării noastre de peste 20 de ani aproape numai probleme, a spus Munteanu. 

El a afirmat că partidele tradiţionale, prin construcţii de propagandă, încearcă să continue politica greşită pe care au făcut-o până în în prezent. 

Avem două partide care s-au perindat până acum, înconjurate de câteva anexe de imagine, nişte construcţii de propagandă, care încearcă să continue politica ultimilor ani (...) Din punctul nostru de vedere politica dusă până acum a fost greşită în imensa majoritate a cazurilor. Poate că singurul lucru cât de cât pozitiv care s-a petrecut este acela că România a reuşit totuşi să intre în UE şi NATO, a arătat Munteanu. 

El a prezentat pe scurt programul electoral în faţa a câteva zeci de membri şi simpatizanţi ai partidului şi le-a cerut să se prezinte la urne pentru a da afară, prin vot, această adunătură de escroci care face tot posibilul să-i înşele pe oameni, scrie Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel