EXCLUSIV  Mugur Ciuvică: Cam așa s-a purtat discuția dintre Boc și Vlad Voiculescu / VIDEO

Mugur Ciuvică
Mugur Ciuvică

Mugur Ciuvică și-a imaginat discuția dintre ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, și primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, pe tema banilor pentru centrele de vaccinare.

„Boc zicea «Nu ne-ați dat bani», Voiculescu zicea «Ba v-am dat, și oricum n-aveți nevoie că aveți destui, nu mai cerșiți la guvern»”, a spus Ciuvică, în timpul emisiunii „Miercurea neagră” de la DC NEWS.

„Nu, că nu ne-ați dat, că trebuia să ne dați. Nu sunteți în stare să scrieți o Ordonanță de Urgență”, ar mai fi zis Boc, își imaginează Ciuvică discuția dintre cei doi, cu răspunsul: „Hai, domne, las-o mai ușor, nu te mai agita așa că aveți voi destui bani la Cluj acolo, n-aveți voi nevoie să vă dau eu 100.000”.

Iohannis, mai echilibrat

„Cam așa s-a purtat discuția dintre Boc și Vlad Voiculescu. Domnul Iohannis spune că asta n-a fost ceartă, că a fost o discuție constructivă. Asta a fost mai spre bătaie de joc. În rest, într-adevăr am văzut și eu că a fost mai echilibrat domnul președinte, în sensul în care nu s-a mai avântat cu chestiuni interpretabile, a ținut așa o chestie oarecum neutră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel