Motivul ciudat pentru care Nicolas Cage nu consumă deloc carne de porc, deși nu e vegetarian

sursa foto: Lord of War, Facebook
sursa foto: Lord of War, Facebook

Iată de ce actorul nu pune gura pe carne de porc!

Nicolas Cage nu mănâncă orice tip de carne. Pe cea de porc a exclus-o din meniu de ani de zile, deși consumă fără probleme carne de vită, pui și pește.

Chiar el a afirmat în mai multe interviuri: „Prefer să consum doar carne provenită de la animale care au comportamente de împerechere decente.” Actorul ia în considerare modul în care animalele se manifestă în timpul reproducerii atunci când decide ce tip de carne să includă în dieta sa.

„Iubesc toate animalele. Sunt fascinat de pești, păsări, balene, insecte și reptile”, explică el. „Dieta mea variază în funcție de modul în care animalele se împerechează. Cred că peștii și păsările o fac decent. Dar porcii nu, așa că nu mănânc carne de porc”, a declarat actorul citat de 7sur7.be.

Nicolas Cage se numără printre cele mai excentrice personalități. Are o caracatiță pe post de animal de companie și a investit într-un craniu antic de dinozaur, cheltuind nu mai puțin de 276.000 de dolari pentru acest obiect rar. Pe lângă aceasta, a mai cumpărat o bucată de meteorit provenit de pe Marte și chiar un mormânt în formă de piramidă unde dorește să fie înmormântat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel