Moţiune de cenzură, Guvern PSD. Ţuţuianu, cum va vota

Adrian Țuțuianu
Adrian Țuțuianu

Senatorul Adrian Ţuţuianu a declarat, după ce a fost exclus din PSD, că nu va vota niciodată o moţiune de cenzură împotriva unui Guvern al social-democraţilor.

"Am spus foarte clar, nu voi vota niciodată o moţiune de cenzură împotriva unui Guvern al Partidului Social Democrat. Dacă îmi voi schimba poziţia vreodată, am să vă anunţ din timp", a afirmat Ţuţuianu, la Palatul Parlamentului.

El a precizat că este foarte mulţumit de faptul că zece dintre colegii care au semnat scrisoarea în care se cerea demiterea lui Liviu Dragnea au votat împotriva excluderii sale din partid, însă a adăugat că a fost dezamăgit de prestaţia altora.

"Domnul Paul Stănescu a fost în sală, doamna Firea am văzut că a făcut o scrisoare pe care a dat-o publicităţii în această zi, o scrisoare care cred eu că e suficient de explicită cu privire la poziţia domniei sale. Sunt foarte mulţumit de faptul că zece colegi, nu nouă - am renumărat după ce s-a terminat şedinţa - dintre cei care au semnat scrisoarea noastră în urmă cu o lună şi ceva de zile, au votat şi astăzi împotriva excluderii noastre din partid. Sunt dezamăgit de prestaţia altor colegi, sunt dezamăgit şi de punctele de vedere pe care le-au exprimat unii dintre ei, dar asta este, este un bun prilej să cunoşti oamenii şi să îi reevaluezi. Pentru că, până la urmă, momentul acesta foarte dificil îţi dă posibilitatea să vezi cam cum sunt cu adevărat unii dintre colegi", a afirmat Ţuţuianu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel