Moțiune de cenzură. Dragnea: "La valoarea noastră nu vor avea număr suficient de parlamentari care să cadă guvernul"

Liviu Dragnea, președinte executiv al PSD, a discutat la DC News despre moțiunea de cenzură pe care PNL-ul vrea să o inițieze în primăvară.

Întrebat de analistul politic Bogdan Chirieac ce șansă dă moțiunii de cenzură, pe care o prevede pentru luna martie, inițiată de PNL, Liviu Dragnea a răspuns următoarele:

"Eu nu vreau să îi dau nicio șansă, adică sper să nu treacă. La valoarea noastră, nu vor avea număr suficient de parlamentari care să dorească să cadă Guvernul". 

Cât de solidă este actuala coaliție la guvernare?

"Este solidă! Domnul Gabriel Oprea, îl știe toată lumea de un om foarte serios, om de cuvânt, a spus lucrul pe care îl știm cu toții. UNPR-ul n-a picat niciodată un guvern din care făcea parte și și-a exprimat, în continuare, susținerea pentru coaliția din care face parte și pentru guvernul din care face parte UNPR-ul. Partidul Conservator, la fel. Partidul Liberal Reformtor, la fel. PSD-ul, la fel", a declarat politicianul. 

Citește și: Congres PSD. Liviu Dragnea: "Partidul trebuie să se definească mult mai bine din punct de vedere doctrinar" 

Schimbarea lui Daniel Constantin din Partidul Conservator

"Am auzit aceste lucruri, e real, nu-i real, nu știu aceste lucruri. Dar nu se pune problema să iasă de la guvernare. Adică nu s-a discutat în PC ca PC să iasă de la guvernare. Iar în PSD s-a discutat, s-a votat și la nivel de grup parlamentar și în comitetul executiv și în structurile județene ca PSD-ul să rămână în continuare la guvernare", susține președintele executiv al Partidului Social Democrat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel