Monica Pop: Marea bombă biologică din spitale este...

Monica Pop
Monica Pop

Managerul Spitalului de Oftalmologie, Monica Pop, a spus, în direct, la Antena 3, că nu antibioticele sunt marea bombă din spitale, ci un fapt comun, frecvent.

"Severitatea mea în ceea ce privește prezența în spital a acestor infecții este mare, pentru că am avut un episod de genul acesta cu foarte mulți ani în urmă. Vreau să știți că în oftalmologie infecția înseamnă scoaterea ochiului de cele mai multe ori, deci nu ne jucăm cu așa ceva niciodată. Și vreau să știți un lucru, că marea bombă biologică într-un spital este ziua de vizite. N-au ce să caute vizitatori la pacienții operați și asta se întâmplă în mod obișnuit și să știți că microbii sunt aduși de pacienți întotdeauna, nu e o țară foarte curată din păcate", a spus Monica Pop, la Antena 3, în emisiunea "La Ordinea Zilei".

Infecțiile nosocomiale sunt cu germenii de spital, aceștia fiind rezistenți la antibiotice. Precizăm că germenii aduși de om din cauza igienei precare, cei la care face referire Monica Pop, nu sunt rezistenți la antibiotice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel