Monica Macovei îi răspunde lui Victor Ponta. "Se inspiră din infractori ca Năstase"

Monica Macovei îi răspunde premierului Victor Ponta, care a ironizat asemănarea candidatei la alegerile prezidențiale cu Nelson Mandela. 

După ce Monica Macovei a declarat că seamănă cu Nelson Mandela, premierul a corectat-o: "a vrut să spună Ana Pauker", subliniind că este mizeria anului. 

"Ponta este deranjat că am principii pe care le respect și de asta s-a băgat azi în seamă și împroașcă cu invective la adresa mea. Între principiile pe care le respect sunt și: lupta pentru libertate, să fii convins că imposibilul nu există, să fii capabil să-ți depășești interesul personal. L-am amintit pe Mandela pentru că a avut aceste 3 principii și, în plus, a reconstruit o națiune în pragul dezastrului. Puteam menționa alte personalități care au principii și acțiuni care mă inspiră, pentru că acestea sunt importante. 

Ponta, în schimb, se inspiră din infractori ca Năstase și Voiculescu. Ponta are educația de mincinos făcută de condamnatul Năstase și este un hoț de doctorate. Ponta respectă în viață învățăturile baronilor Dragnea, Duicu, Mazăre sau Nicușor Constantinescu: să dribleze legea, să protejeze hoții din banul public, să-i taxeze pe români ca să-și îndoape baronii, să distrugă economia și locurile de muncă.

Am mers întotdeauna pe calea dreptății. Am slujit România spunând mereu adevărul: România este o țară fundamental bună, cu oameni care vor să muncească, sunt corecți și care vor înțelege mesajul meu pentru o construcție solidă în România, pe care să o simtă a lor", a replicat Monica Macovei, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel