Monica Macovei avertizează: E posibil să avem o vară fierbinte de suspendare a Justiţiei

Europarlamentarul Monica Macovei avertizează că e posibil ca politicienii să se unească împotriva DNA și să avem "o vară fierbinte de suspendare a Justiției". 

„În materie de anticorupţie, instituțiile merg bine, în materie de voință politică, de reacţie a politicienilor lucrurile merg foarte prost. Când DNA a ajuns în vârf, în deplinătatea puterii - să anchetezi penal un prim-ministru e vârful - atunci e și pericolul cel mai mare și e posibil ca toți politicienii din România, sau cei mai mulți, să se unească împotriva DNA și să avem o vară fierbinte de suspendare a Justiţiei", a declarat, luni seară, la Digi 24, prin telefon, europarlamentarul Monica Macovei.

Întrebată ce ar putea să se întâmple pentru ca DNA să fie apărată, Monica Macovei a răspuns: „Până acum au sărit cei din afară, SUA, Marea Britanie, Olanda, Franţa, Germania. Se discută şi la Bruxelles, dar eu îmi doresc să iasă românii, pentru că Justiția din România, DNA, judecătorii, tot ce fac fac pentru lege și pentru români. Ei trebuie să iasă (în stradă - n.r.)".

Codex Aureus pierdut de România în favoarea Ungariei la CEDO. Monica Macovei a pledat împotriva statului român

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel