Monica Gubernat, la șefia CNA

Crişan Andreescu / 28 Martie 2019 / 12:04 Salveaza PDF Comentarii

Monica Gubernat este propunerea PSD pentru ocuparea funcției de președinte al Consiliului Național al Audiovizualului pentru un mandat de șase ani.

Monica Gubernat a fost aleasă de 7 membri dintre cei 11 ai CNA, votul fiind secret, alegerea urmând să fie validată în Parlament.

Nicolaie Bălaşa-Sorescu a fost ales vicepreşedinte al CNA prin votul a 7 membri ai  Consiliului.

Potrivit Legii audiovizualului şi Regulamentului de organizare şi funcţionare al CNA, vicepreşedintele este ales prin vot secret de către Consiliu pentru un mandat de şase ani.

Consiliul este condus pentru un mandat de şase ani de un preşedinte, asimilat funcţiei de ministru, numit prin votul Parlamentului, dintre membrii Consiliului, la propunerea acestora.

Consiliul este format din 11 membri care au un mandat de şase ani. Aceştia sunt: Monica Gubernat, Nicolaie Bălaşa-Sorescu, Eva Borsos Orsolya, Radu Călin Cristea, Radu Herjeu, Alexandru Cristea, Cristina Pocora, Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Ramona Elena Sorescu, Gabriel Tufeanu.

Monica Gubernat este doctorand al SNSPA în domeniul comunicării publice, e licențiată în științe politice și comunicare și relații publice.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27