Momentul în care un rechin uriaș sare în barca unor oameni. Este vorba despre Mako, bestia care ucis-o pe Roxana în Egipt - Video

Momentul în care un rechin uriaș sare în barca unor oameni. Este vorba despre Mako, bestia care ucis-o pe Roxana în Egipt / Foto: Captură video TikTok dailysportfish
Momentul în care un rechin uriaș sare în barca unor oameni. Este vorba despre Mako, bestia care ucis-o pe Roxana în Egipt / Foto: Captură video TikTok dailysportfish

Vezi în articol momentul dramatic în care un rechin uriaș sare în barca unor oameni.

Videoclipul Dramatic arată un rechin uriaș care sare din apă și aterizează pe puntea unei bărci, scrie The Sun. Pescarii panicați strigă "Oh, la dracu!" și se grăbesc să se ascundă în siguranță, în timp ce fiara masivă cade deasupra lor. Oamenii au avut de a face cu un rechin Mako din Atlantic, cel mai rapid rechin din lume, în largul coastei Massachusetts, SUA.

În mijlocul luptei, rechinul poate fi văzut sărind de la suprafață la aproximativ 20 de metri dincolo de pupa bărcii pescarilor. Câteva secunde mai târziu, un alt Mako se ridică în aer chiar lângă barcă și se prăbușește pe punte. Acesta din urmă se pare că a lovit un pescar, despre care se credea inițial că s-a prins în undița care era conectată la o centură de sprijin. Un alt bărbat aleargă repede pe o scară pentru a fi în siguranță. Rechinul este lăsat zvârcolindu-se și bătându-se între scaune, pe măsură ce filmarea se termină.

@dailysportfish

When fish attack... this huge Mako shark jumped right into the boat!????@cameronsinclair06

♬ original sound - DAILY SPORTFISH



Videoclipul viral a fost postat pe Instagram cu legenda: "Factorul Pucker este la un nivel maxim. Acest Mako a intrat în modul complet de asalt aerian. Este foarte rar ca un Mako să sară într-o barcă, dar să mai fie și filmat... Nemaiauzit.”

Nimeni de la bord nu a fost rănit, potrivit rapoartelor, dar nu este clar ce s-a întâmplat cu rechinul. O nouă lege federală pentru a proteja specia impune pescarilor să arunce rechinii Mako înapoi în apă. Cu toate acestea, doar dimensiunea sa ar fi îngreunat misiunea echipajului de a-l trage în apă, pe lângă pericolul dinților săi ascuțiți ca un brici.

VEZI ȘI: Româncă ucisă de rechin în Egipt. Mărturiile cutremurătoare ale turiștilor din Sahl Hasheesh. "Salvamarii au fost atenționați de o fetiță. Plângea în hohote"

Detalii despre rechinul Mako



Makos shortfin - cunoscuți și sub numele de rechini albaștri și rechini bonito - cresc până la 3,9 metri. Nu are prădători naturali, dar este clasificat ca fiind pe cale de dispariție la nivel mondial, după ce a fost vânat masiv pentru înotătoarele și pielea sa.

Specia este de multă vreme favorită în rândul pescarilor offshore datorită acrobațiilor sale aeriene atunci când este prinsă. Ei pot depăși cu ușurință marlinul și există mai multe povești despre Mako care sări în bărci. Din acest motiv, unii căpitani recomandă mutarea ambarcațiunii în timpul întâlnirilor cu acești rechini și încercarea de a-l ține cât mai departe, relatează Outdoor Life.

În 2017, un alt videoclip a arătat un Mako însângerat care se lupta să scape după ce a sărit într-o barcă și a rămas blocat. SE zbătea sălbatic în timp ce membrii echipajului se luptau pentru a-l elibera din balustradele metalice în largul Long Island, New York.

Este o specie diferită de marele Mako, care a fost observată în largul Spaniei pentru prima dată în iulie anul acesta. "Gheparzii mării" sunt renumiți pentru vitezele lor incredibile de înot de până la 46 mile pe oră în rafale scurte. Un rechin Mako a ucis două turiste în Egipt, în luna iulie. Una dintre ele era româncă.

VEZI ȘI: Românca ucisă de rechin în Egipt nu a avut nicio șansă de salvare. Detalii mai puțin știute despre bestia Mako - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel