Momentele care au transformat-pe Simona Halep. "Ştiam că nu pot ajunge la nivelul pe care îl vreau"

Simona Halep, nr 2 WTA, a dezvăluit care sunt cele două momente care i-au marcat transformarea într-o sportivă de rang internaţional. 

„Am două momente aș putea să zic. Primul când am plecat de acasă, la 16 ani. Am zis că trebuie să plec din Constanța ca să am mai mulți parteneri de antrenament. Să am un univers deschis spre performanță și faptul că am venit aici singurică nu a fost deloc ușor, dar am trecut peste și pot să zic că m-a întărit, mi-a dat puterea să fac față la celelalte momente ce aveau să urmeze.

Al doilea moment foarte important a fost operația. Nu am vorbit prea des despre acest lucru, pentru că este ceva personal și am considerat că treburile personale le țin pentru mine. A fost un moment greu, în care a trebuit să decid singură.

Părinții mei au fost alături, dar nu au spus nici da nici nu pentru că a fost o decizie mult prea mare. Dar am făcut-o strict pentru tenis, am făcut-o pentru că știam că dacă nu o fac o să am probleme cu spatele din ce în ce mai mult și că nu o să pot să ajung la nivelul pe care eu mi-l doream”, a declarat Simona Halep pentru Echipa de 10.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel