Scene ȘOCANTE LA Roland Garros! O jucătoare BATJOCORITĂ de adversară iese de pe teren în scaun cu rotile

Momente incredibile petrecute pe terenurile de tenis de la Paris, acolo unde se desfășoară turneul de Mare Șlem găzduit de capitala Franței. Una dintre principalele favorite ale întrecerii de la Roland Garros a trăit clipe de coșmar, fiind nevoită să iasă de pe teren în scaunul cu rotile.

Kiki Bertens, a cincea favorită la câștigarea marelui trofeu pus în joc la Open-ul Franței, a fost protagonista unui episod mai puțin obișnuit. Din cauza crampelor musculare, jucătoarea olandeză abia a reușit să-și ducă la cap meciul cu Sara Errani, care a avut nevoie de un set decisiv, încheiat cu scorul de 9-7. 

Spre finalul duelului, Bertens a acuzat dureri înfiorătoare, iar dovada că sportiva nu exagera a fost că imediat după duel a părăsit arena într-un scaun cu rotile. Culmea, în tot acest timp, adversara olandezei, Sara Errani, a început să înjure și să o imite pe a opta jucătoare a lumii. Italianca de 33 de ani, finalistă la Roland Garros în 2012, a început să o imite pe adversara sa în timpul jocului, susținând că Bertens doar se preface.

La final, sportiva din Italia a refuzat să o salute pe Bertens și chiar a înjurat în limba maternă la ieșirea de pe teren, scrie L'Equipe. Partida a fost câștigată de Kiki Bertens cu scorul de 7-6 (5), 3-6, 9-7.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel