Moment uimitor. Un nor asemănător cu chipul Reginei Elisabeta a fost văzut deasupra orașului, la doar câteva ore după ce a murit - Foto

Moment uimitor. Un nor asemănător cu chipul Reginei Elisabeta a fost văzut deasupra orașului, la doar câteva ore după ce a murit / Foto: Pixabay, de Geralt
Moment uimitor. Un nor asemănător cu chipul Reginei Elisabeta a fost văzut deasupra orașului, la doar câteva ore după ce a murit / Foto: Pixabay, de Geralt

Vezi în articol ce a apărut pe cerul Marii Britanii la o oră după moartea Reginei Elisabeta a II-a. 

O femeie britanică a împărtășit o imagine a unei formațiuni de nori asemănătoare cu chipul Reginei Elisabeta a II-a care plutește deasupra unui oraș englez, fotografie făcută la doar o oră după ce monarhul a murit, scrie Daily Mail.

Leanne Bethell, care locuiește în Telford, west Midlands, a distribuit fotografia pe Facebook, subliniind că seamănă remarcabil cu regina purtând una dintre celebrele ei pălării.

"Conducând acasă și Lacey începe să strige OMG! M-am panicat. Apoi a arătat această imagine în nori", a spus Bethell pe Facebook.

"Îl vezi doar dacă îl cauți. Poate că este un semn sau poate că doar căutăm un semn de sus, cine știe cu adevărat", a scris un internaut.

"Tot ceea ce știu este că această doamnă și-a dedicat viața nouă, așa că cu cel mai mare respect. R.I.P Regina Elisabeta a II-a", a comentat un utilizator.

"Fetita mea Liz veghează mereu asupra noastră", a scris altul.


Alt semn neașteptat pe cer. Ce s-a văzut la Palatul Buckingham

Deși toată după amiaza a plouat la Palatul Buckingham, așa cum scriam mai sus, cu puțin timp înainte de anunțul Familiei Regale privind moartea Reginei a apărut un semn neașteptat. Cerul s-a înseninat brusc, iar pe cer a apărut un curcubeu.

Mulți dintre cei adunați în afara porților au sperat că fenomenul este un semn al unei vești bune care va veni. Dar alții s-au grăbit să sublinieze simbolismul emoționant, comentând că Majestatea Sa a trecut podul curcubeu, scrie Metro.

Steagul de la Palatul Buckingham a fost coborât în ​​bernă, atunci când a fost dată trista veste. Câțiva dintre cei ghemuiți în afara porților au început să plângă și să facă poze, dezamăgiți de faptul că acel curcubeu nu a fost semnul unei vești bune despre starea de sănătate a Reginei Elisabeta, așa cum au crezut inițial. Vezi fotografiile AICI.

Semnul care ar fi arătat că Regina Elisabeta mai avea de trăit câteva zile, observat de un medic. "A suferit foarte mult" - Foto

Un medic a subliniat aspectul fragil al Reginei Elisabeta la ultima ei numire regală ca un semn care arăta că aceasta va muri în câteva zile. Dr. Deb Cohen-Jones, care locuiește în Perth, Australia de Vest, a spus că din fotografiile pe care Elisabeta a II-a le-a făcut alături de Lis Truss, la Castelul Balmoral din Scoția, marți, se vede că starea de sănătate a monarhului nu era una bună, scrie Daily Mail.

"Se pare că există posibile dovezi ale bolii vasculare periferice. Este o tulburare de circulație a sângelui care face ca vasele de sânge din afara inimii și creierului să se îngusteze, să se blocheze sau să aibă spasme", a spus ea pentru FEMAIL.

"Uneori poate duce la insuficiență cardiacă. Dacă circulația periferică este atât de slabă, organele nu primesc o cantitate suficientă de sânge. Poate fi un semn al insuficienței multiple a organelor", a mai spus medicul.

Unele dintre simptomele binecunoscute ale acestei afecțiuni includ durere intermitentă, care se poate prezenta sub formă de crampe sau oboseală musculară, "răceală" a părții afectate a corpului, amorțeală și înțepături. Mâinile regretatei Regine erau mov, simptom care apare de obicei atunci când inima nu mai este capabilă să pompeze sângele în mod eficient. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel