Moisescu și alți 12 colegi, excluși din PNL. Urmează Chiliman și Tușa

Biroul Politic Teritorial al PNL sector 1 a decis excluderea lui Vlad Moisescu și a altor 12 liberali, a declarat președintele PNL Sector 1, Daniel Chițoiu. Moisescu, unul dintre fondatorii platformei Inițiativa România Liberă, și ceilalți colegi dați afară din partid sunt acuzați că susțin alte formațiuni politice. Se pare că aceasta este doar prima rundă de excluderi.

Daniel Chițoiu a declarat pentru Mediafax că cei 13 au fost excluși deoarece au aderat "la alte partide politice sau doctrine politice".

Potrivit unor surse citate de evz.ro și pesurse.ro, primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, și deputatul Diana Tușa vor fi propuși spre excludere luni, la Delegația Permanentă Națională. Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu ar putea împărți aceeași soartă cu ceilalți colegi ai săi, catalogați drept "aripa dizidentă" din PNL, din cauza conflictelor cu președintele Crin Antonescu.

Chiliman, Moisescu și Tăriceanu poartă un conflict mai vechi cu actuala conducere a liberalilor, dar cu adevărat pasibili de excludere au devenit după ce au fondat Inițiativa România Liberală. Mișcarea l-a enervat atunci pe Antonescu, care a descris-o drept "politică de tomberon".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel