Mocioalcă, referendum: O "repetiţie cu costume" a europarlamentarelor

Ion Mocioalca
Ion Mocioalca

Referendumul privind familia tradiţională, care va avea loc pe data de 7 octombrie, este o "repetiţie cu costume" a alegerilor europarlamentare de anul viitor, a declarat preşedintele PSD Caraş-Severin, deputatul Ion Mocioalcă.

"Decizia Parlamentului României de a organiza un referendum pe data de 7 octombrie este un eveniment pe care noi îl considerăm ca o "repetiţie cu costume" a alegerilor europarlamentare din primăvara anului viitor. Trebuie să recunoaştem că nu este o iniţiativă a PSD, ci este o iniţiativă a societăţii civile, care a întrunit un număr de peste 3 milioane de semnături, o iniţiativă a bisericii, pe care noi am hotărât să o susţinem, cu toată forţa de care dispune Partidul Social Democrat. Şi nu pot fi de acord cu cei care susţin că PSD, pentru că susţine familia tradiţională, este un partid învechit", a afirmat Mocioalcă.

Preşedintele PSD Caraş-Severin a avut, joi, o întrevedere cu mai mulţi primari PSD, în care s-au discutat chestiuni organizatorice în vederea obţinerii unui procent cât mai bun în ceea ce priveşte rezultatul referendumului din 7 octombrie.

"Ne dorim un procent cât mai mare, peste 30%, cât este limita pentru care acest scrutin numit referendum să poată fi validat. Va fi chiar şi o implicare financiară, având în vedere că nu mai avem mandatar financiar, cheltuielile fiind ale partidului", a precizat deputatul Ion Mocioalcă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel