Candidat PSD prezidențiale. Mobilizare pe Facebook înainte de ședință: Distribuiți masiv

Înainte de ședința Comitetului Executiv al PSD, s-a dat mobilizarea pe Facebook pentru susținerea unui candidat la prezidențiale.

Mai precis, pe diferite grupuri de Facebook ale susținătorilor social-democraților, oamenii sunt îndemnați să ceară politicienilor desemnarea lui Liviu Pleșoianu drept candidat la alegerile prezidențiale din 2019. 

"Are loc ședința CEX în care PSD își va desemna candidatul pentru Prezidențialele din 2019. Noi, cei peste 40.000 de români din acest grup, și în mod cert și alte câteva milioane de români din țară și din diaspora vrem ca PSD-ul să nu mai o bâlbâie și să respecte votul masiv pe care l-a primit în alegeri! Vrem un candidat adevărat! Dacă iubim această țara cu-adevărat, n-avem voie să stăm cu mâinile-n sân! DISTRIBUIȚI MASIV!", a fost mesajul care apare pe mai multe grupuri de pe Facebook.

(w670)

Comitetul Executiv Naţional al PSD se reuneşte luni, conform unui anunţ făcut de preşedintele executiv al formaţiunii, Niculae Bădălău, cel mai probabil urmând să fie nominalizat un nou ministru al Apelor şi Pădurilor, după ce Doina Pană a demisionat săptămâna trecută.

[citeste si]

Şedinţa va avea loc la sediul partidului din Kiseleff şi va începe la ora 14,00.

Pe 3 ianuarie, Bădălău afirma că înlocuirea Doinei Pană ar trebui hotărâtă la reuniunea conducerii partidului, dar, având în vedere că liderul social-democraţilor, Liviu Dragnea, a anunţat o restructurare a Guvernului, este posibil ca acest portofoliu să treacă la Ministerul Mediului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel