Moarte suspectă în cazul unei rusoaice top-model. A fost găsită dezbrăcată lângă o bază NATO

Galina Fedorova, un top model rus, a fost găsită moartă în mare, lângă o bază NATO din Sardinia.

Galina Fedorova, în vârstă de 35 de ani, a apărut deseori pe primele pagini ale revistelor pentru bărbați, precum Penthouse și Playboy, potrivit presei italiene. Trupul său a fost găsit sâmbătă în largul Teulada, în sudul insulei italiene, scrie TV6news., citând presa italiană.

"Ancheta continuă și, potrivit unui prim raport preliminar, tânăra s-a înecat”, a declarat procurorul Enrico Lussu, de la biroul procurorului din Cagliari, capitala Sardiniei.

Potrivit declarațiilor partenerului și fotografului său, Gerenius Tavarov, un bărbat de 40 de ani de naționalitate ruso-engleză, cuplul ar fi închiriat o barcă gonflabilă pentru o plimbare în largul coastei Sardiniei. După ce a sărit în apă pentru a înota, barca s-a desprins de ancoră și s-a îndepărtat. Bărbatul ar fi înotat singur pentru a ajunge la mal, în timp ce tânăra a încercat în zadar să i se alăture.

Procuratura din Cagliari a confiscat de pe barcă telefoane mobile, o cameră, un laptop și o dronă. Barca ar fi avut stricăciuni, posibil în urma unei coliziuni cu un recif sau cu o altă barcă. Ancheta a fost deschisă sub acuzația de omor involuntar. Totuși, poliția continuă cercetările pentru a afla exact cum s-a produs totul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel