Codrin Ștefănescu și Mircea Pașcu, săgeți după ultimele declarații

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Fostul europarlamentar Ioan Mircea Pașcu îl atacă pe fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu, ce a vorbit de existența unei liste negre în partid, spunând că poate reușește să explice încercarea de slăbire a delegației PSD în PE.

"Codrin Stefanescu: "Astea sunt scenariile unora care vor să ne slăbească (...) Scenariile astea se fac în altă parte. Noi vrem un PSD puternic ..."

Zău? Dar ordinele (și, poate, și mai mult) pentru slăbirea conștientă a delegației PSD la Parlamentul European, astfel ca vocile recunoscute in favoarea României sa dispară, iar initiativa delegației romane in ansamblul ei, sa treacă de la PSD la PNL și USR, de unde veneau, dle Stefanescu?

Faceau cumva parte din politica dumitale și a lui Dragnea de a ... "întări" PSD-ul? PS. Așa-zisa lista "neagră" de care faci dta caz nu exista! Cel mult, se poate spune ca ar putea fi pur și simplu lista organizațiilor județene, cu rezultatele obținute la europarlamentare, sub directa dtale conducere! Și e publica!", a scris fostul europarlamentar Ioan Mircea Pașcu, pe Facebook.

Codrin Ștefănescu a spus joi că există o listă neagră în PSD, făcând mențiunea că pe ea "sunteți toți".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel