Urmărește emisiunea live


Mircea Lucescu, operat în Ucraina. Care este starea sa de sănătate

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Mircea Lucescu a fost operat la picior de coxartroză, a anunţat Dinamo Kiev. 

„Antrenorul este într-o dispoziţie excelentă, cu o stare de spirit bună şi este deja nerăbdător să se apuce de treabă. Luni, el a făcut deja primii paşi în jurul secţiei. Mircea Lucescu transmite salutări echipei şi fanilor săi”, a transmis Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu a decis ca operația să aibă loc la Kiev, pentru că dorește să fie aproape de echipă în perioada de recuperare. Alexander Șovkovski se ocupă de pregătirea echipei cât timp 'Il Luce' este în spital.

'De acum înainte merg la spital, după cum ştiţi am nevoie de operaţie la picior pentru coxartroză. Am încredere în doctorul meu, aşa că o voi face la Kiev. Aş putea părăsi Ucraina şi să fac operaţia asta în altă ţară, dar voi rămâne în Ucraina pentru a putea fi mai aproape de colectivul nostru. Acest lucru este important pentru echipă şi club. 

Atribuţiile mele vor fi îndeplinite de Alexander Şovkovski, care va pregăti echipa pentru următoarele meciuri, iar eu îl voi ajuta cât pot de mult. Sper ca echipa să joace bine şi să aibă rezultate bune', declara Mircea Lucescu, înainte de operație, conform paginii de Facebook a clubului Dinamo Kiev.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel