Mircea Geoană, explicație pentru pierderea alegerilor de către Victor Ponta

Mircea Geoană, invitat, vineri, la DC News Live, a explicat de ce crede că a pierdut Victor Ponta voturi de la electoratul tânăr, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale. 

"Alegerile pentru președinte sunt despre președinte, nu despre partid. Turul II e despre persoane. Și-atunci putem să ne gândim, dacă nu cumva, faptul că Victor Ponta în mod repetat și cred că în mod onest, a spus de enorm de multe ori că vrea să rămână premier, că este la o vârstă relativ tânără pentru funcția de președinte... După aceea momentul relației cu Crin Antonescu și relația cu liberalii în cadrul USL-ului, care a repetat iarăși de o mie de ori: 'Crin, Crin, va fi președinte'...", a spus Mircea Geoană.

"Și atunci probabil că s-a creat în publicul mai tânăr o atractivitate pentru cineva de 55 de ani cum este domnul Iohannis, în detrimentul cuiva care are 40 de ani, cum este Victor Ponta. Generația din care faci parte, nu înseamnă neapărat că te votează. Deci e posibil să voteze pe cineva din altă generație pentru că din punct de vedere al convingerilor sale și a capacității de a te convinge să mă votezi, văd pe cineva mult mai înțelept, mai matur. Înseamnă că e o cauză mai profundă", a mai spus Mircea Geoană.

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea I

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a II-a

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a III-a

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a IV-a

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a V-a

Vezi AICI interviul DC NEWS LIVE - partea a VI-a

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel