Mircea Badea, replică lui Victor Ponta privind sediul Antena 3

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", i-a dat replica premierului Victor Ponta la declarațiile acestuia referitoare la păstrarea sediului Antena 3.

Antena 3 nu a depins niciodată de nimeni şi nici nu este momentul să înceapă acum, a punctat Mircea Badea, marţi, după ce cu o seară înainte Victor Ponta a spus că atâta timp cât este el premier nu e nevoie ca postul de televiziune să se mute din sediul în care se află acum.

"În ceea ce priveşte sediul Antenei 3, cred că este foarte rău să ajungem în situaţia de a ne lăsa sau a nu ne lăsa să folosim o clădire un prim-ministru sau altul, indiferent că îl cheamă Ponta sau Giumbix. Doamne fereşte să-l cheme Giumbix! Deci cred că ar fi foarte rău să ajungem în situaţia de a fi sau nu lăsaţi, în funcţie de cum consideră unul sau altul", a spus Mircea Badea, marţi, la emisiunea În gura presei, de la Antenei 3.

Citește și: Mircea Badea, dezamăgit de vedetele trustului Intact: Nimic despre Dan Voiculescu

"N-am depins niciodată de nimeni şi nu cred că e momentul să începem acum", a adăugat realizatorul TV.

În plus, Mircea Badea arată că nu pune mare preţ pe intenţiile premierului.

"Am văzut bunele intenţii ale domnului Ponta afirmate deocamdată, aşa cum multe dintre intenţiile domnului Ponta au fost afirmate de-a lungul timpului. Puţine dintre intenţiile domnului Ponta afirmate au fost şi materializate, aici mă refer strict la cele antibăsite şi antisistem băsist", a adăugat Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel