Ministrul Sănătății, declarație de presă de la Madrid

Marți, 7 februarie, ora 20.00 (ora Spaniei), ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila va susține o declarație de presă cu prilejul vizitei pe care o realizează la Madrid.

 „Dialogul, cunoașterea și identificarea de noi oportunități de cooperare sunt principalele elemente pe care se structurează vizita ministrului Sănătății din România, prof. dr. Alexandru Rafila, în Regatul Spaniei.

Având în vedere importanța industriei farmaceutice, mai ales în context post pandemic, ministrul Sănătății, prof. dr. Alexandru Rafila, dna Raluca Puiu, director Cabinet Ministerul Sănătății și Ambasadorul României, dl George Bologan, s-au întâlnit în prima zi a vizitei cu conducerea Asociației Companiilor Spaniole din Industria Farmaceutică.

Delegația s-a îndreptat apoi către Alcalá de Henares, unde a vizitat fabrica ROVI și unde a avut o reuniune extraordinar de bună cu președintele director general, Juan López-Belmonte, cu directorul industrial, Miguel Ángel Ortega, precum și cu directorul fabricii ROVI, dna Pilar García-Morato Saro.

Profitând de relațiile călduroase de prietenie dintre Ambasadă și Primăria Alcalá de Henares și de respectul reciproc deosebit, primarul orașului, dl Javier Rodríguez Palacios a primit delegația României, condusă de ministrul Sănătății, la sediul Primăriei din acest oraș încărcat de istorie și cultură. Declarația de presă va fi susținută în limba română și va putea fi urmărită, în direct, pe pagina de Facebook a Ambasadei României în Regatul Spaniei: https:// facebook.com/ambasada.madrid.” anunță Ambasada României în Spania într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel