Ministrul Justiției. Senatorul Paul Stănescu(PSD): Ponta nu e o soluție

 Preşedintele OSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, că partidul nu are încă "o soluţie" pentru portofoliul de ministru al Justiţiei, iar Victor Ponta "categoric nu ar fi o soluţie'', susţinând însă că fostul premier poate conduce "multe ministere". 

Stănescu a afirmat că sunt păreri împărţite şi în privinţa faptului de a fi sau a nu fi om politic viitorul ministru al Justiţiei. 

"Nu, suntem sinceri n-avem o soluţie la ora asta (...) ne gândim. (...) Eu cred că ar fi bine tot un om politic, pentru că guvernul e politic, alţii spun că ar fi mai bine un om care e recunoscut în lumea Justiţiei, un tehnocrat (...). Lucrurile sunt împărţite, n-avem o soluţie, ne-am gândit", a declarat Paul Stănescu. 

Preşedintele PSD Olt a spus că s-ar opune numirii lui Victor Ponta la conducerea Ministerului Justiţiei. "Nu, eu spun categoric nu, Victor Ponta n-ar fi o soluţie pentru Justiţie. (...) Victor Ponta oricând poate face parte din Guvernul Grindeanu, ca ministru. Dar nu la Justiţie. Eu spun clar, eu unul m-aş opune dacă Victor Ponta (...) dar Victor Ponta e un membru de partid valoros, fost preşedinte al partidului şi poate fi pus ministru la oricare sau la foarte multe ministere din guvern", a completat Stănescu, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel