EXCLUSIV  "Ministerul Finanțelor, despăgubiri de 18 milioane de euro pentru erori și abuzuri judiciare". Ponta: Ne merităm soarta în Europa

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Victor Ponta a vorbit, în emisiunea ”Ce se întâmplă” de la DC News și DC News TV, despre despăgubirile pe care le-ar fi plătit Ministerul Finanțelor din România  "pentru erori și abuzuri judiciare".

Victor Ponta a declarat în emisiunea ”Ce se întâmplă” de la DC News și DC News TV, că Ministerul Finanțelor a plătit către diverse persoane despăgubiri în valoare totală de 18 milioane de euro "pentru erori și abuzuri judiciare".

"Anul trecut, Ministerul de Finanțe a plătit despăgubiri către diverse persoane de 18 milioane de euro pentru erori și abuzuri judiciare. Câți euro au fost recuperați de la procurorul Uncheşelu, Portocală și alții ca el?", a întrebat Victor Ponta.

"Niciunul", a spus Răzvan Dumitrescu.

Ponta: Statul român plătește despăgubiri și ei o duc bine și iau salarii de zeci de mii de euro

"Zero, zero! Și atunci o vor comite din nou dacă știu că nu pățesc nimic. Adică nu vorbesc despre prescripții sau că s-a schimbat legea, aia e altceva, dar când ai un Uncheşelu, un Portocală, o Kovesi, cu zeci de achitări, statul român plătește despăgubiri și ei o duc bine și iau salarii de zeci de mii de euro, de la noi, că de la noi le iau. Atenție, Uniunea Europeană tot de la noi ia bugetul, bugetul Uniunii Europene se face din ce dau statele membre, deci tot de la noi, atunci sigur că înseamnă că ne merităm soarta în Europa", a adăugat Victor Ponta.

Precizăm că în urma declarației lui Victor Ponta, DC NEWS a transmis o solicitare către Ministerul Finanțelor în care a cerut confirmarea sau infirmarea informației potrivit căreia ministerul a plătit către diverse persoane despăgubiri în valoare totală de 18 milioane de euro "pentru erori și abuzuri judiciare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel