Mihai Şora, mesaj pentru Aia cu Coasa

Mihai Ciobanu / 15 aug 2018 / 13:48 Salveaza PDF Comentarii
Mihai Șora/foto Agerpres
Mihai Șora/foto Agerpres

Mihai Şora a publicat, pe pagina sa de socializare, răspunsul său la un mesaj primit de la o anume "Aia cu Coasa".

"Cineva care semnează „Aia Cu Coasa“ îmi recomandă călduros să stau acasă (în loc să merg la Girafă). Și să-mi scriu memoriile… (intuind Dumneaei că aș avea multe de povestit). (În treacăt fie amintit, nu pot să nu remarc asemănările – ideatice și stilistice – ale ghidușei corespondente cu publiciști celebri, mai mult sau mai puțin talentați, comozi sau afectați.)

Dragă Aia Cu Coasa,memoriile mele sunt deja scrise și înregistrate: pagini, sunete, imagini. Caut editor. Cunoști, cumva, vreunul (care să nu fie netot, închipuit ori escroc, – ori toate trei la un loc)?

[...] Dacă mi-aș lua astăzi un pseudonim (să mă distrez pe feisbuc, de pildă), n-aș alege „Aia Cu Coasa“ ori „Morții Mă-tii“: prea trist și previzibil. M-ar tenta, mai curând, „Prâslea cel Voinic“, „Harap-Alb“… E drept, mă intersectez, din când în când, și cu „Ileana Cosânzeana“, „Scufița Verde“, „Floare de Colț“, „Ninge’n Martie Uneori“ sau „Zgomot Alb“.

Până una-alta, sunt (cât se poate de realul, fără coasă) Mihai Șora(mergător la Girafă)", a scris Mihai Şora pe pagina sa de Facebook. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23