Mihai Albu, mai calm și mai detașat, de când soția și-a luat găină

mihai_albu
mihai_albu

Cunoscutul designer de pantofi Mihai Albu susține pe pagina sa de socializare că, de când soția sa și-a luat o "înaripată" și a fost ironizat "cât pentru o viață întreagă", a început să învețe să fie "mai calm și mai detașat".

"De când cu înaripata nevesti-mii, am început să învăţ să fiu mai calm şi mai detaşat, la început m-am revoltat, m-am consumat, am încercat să iau poziţie şi acasă, şi pe Facebook. Acum doar mă distrez şi mă minunez de toate de câte am parte şi acasă, şi în media, şi pe Facebook! Mi-am luat la «bobârnace» cât pentru o viaţă întreagă", a scris Mihai Albu pe Facebook, aluzie la noul animal de companie al soției sale, o găină neagră.

Ulterior, designerul a aflat că există și oameni mai fericiți decât el,  Albu identificând o fotografie a unui tânăr care etala pe brațe patru găini, niciuna de culoare neagră, însă..

Potrivit celor de la Click, Iulia Albu, soția designerului de pantofi, își cară găina după ea peste tot, chiar şi la facultate, acolo unde are cursuri zilnice. Noul animal de companie al Iuliei se pare că este foarte cuminte, pentru că în clasă stă pe genunchii stăpânei fără a o deranja.

Mai mult, se pare că pasărea este chiar răsfățată, având în vedere că are extensii de pene şi poartă scutece ca să nu-şi facă nevoile în locuri publice, evitând astfel să-şi facă stăpâna de ruşine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel