MICHAEL SCHUMACHER. Vezi ce a decis soția campionului

MICHAEL SCHUMACHER. După opt luni în care a stat zilnic  lângă patul lui Michael, Corinna Schumacher a decis să își ia  o mică pauză de la activitatile de la clinica elvețiană, scrie sport.ro.

MICHAEL SCHUMACHER se află  în continuare la recuperare într-o clinică din Lausanne, dar soția sa începe să își reia viața normală. Starea de sănătate a  lui Schumacher progresează lent, dar progresează, a declarat Corinna. 

Bild scrie  că soția lui MICHAEL SCHUMACHER se va implica în organizarea Jocurilor Mondiale de Echitație, care se   vor desfășura  între 23 august și 7 septembrie în Franța, regiunea Normandia.

Citește și: MICHAEL SCHUMACHER: Decizie radicală a soției campionului de Formula 1

Corinna este   de pasionată de echitație și a patronat mai multe evenimente de acest gen. Unul dintre copiii ei practică echitația. Celălalt urmează drumul lui MICHAEL SCHUMACHER și participă la cursele de karting.

Bild scrie că soția lui MICHAEL SCHUMACHER a luat aceasta decizie și după ce a aflat vestea că omul care a furat datele medicale ale lui Schumacher din spital s-a sinucis în celula din Zurich în care era reținut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel