MH17. O parte dintre pasageri mergeau la o conferinţă despre SIDA, în Australia

O parte  dintre pasagerii avionului malaezian prăbuşit în Ucraina se deplasau la o conferinţă mondială pe tema SIDA, care urmează să aibă loc în acest weekend, la Melbourne, în Australia, a declarat vineri directorul ONUSIDA, citat de AFP.

"Gândurile şi rugăciunile mele sunt alături de familiile celor care au dispărut tragic la bordul avionului malaezian. Mulţi dintre pasageri erau în drum spre conferinţa AIDS2014, care va avea loc la Melbourne", a afirmat Michel Sidibe, directorul ONUSIDA, într-un mesaj postat pe contul său de Twitter.

Cercetătorul olandez Joep Lange, fost preşedinte al Societăţii internaţionale pentru SIDA, se afla la bordul avionului prăbuşit în estul Ucrainei.

Citește și: Avion prăbușit în Ucraina. Interceptări. Dovada că Rusia a fost implicată. "Ce dracului căuta să zboare? Suntem în război!"

"Mai mulţi cercetărori, activişti şi oficiali erau la bordul avionului Malaysia Airlines, în drum spre Melbourne", a declarat profesorul şi activistul american Gregg Gonsalves.

Societatea internaţională pentru SIDA, care organizează conferinţa internaţională pe tema acestei maladii, a confirmat într-un comunicat că "mulţi dintre colegii şi prieteni noştri" erau în drum spre Melbourne, la bordul avionului malaezian.

Citește și: Joe Biden: Avionul prăbușit în Ucraina a fost aruncat în aer. Nu a fost un accident

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel