MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Jason Biggs, din American Pie, glumă pe seama tragediei

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Actorul Jason Biggs, cunoscut pentru rolul din American Pie, a făcut o glumă proastă pe seama tragediei din Ucraina, fiind criticat dur pe internet.

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Jason Biggs a scris pe Twitter: ”Vrea cineva să-mi cumpere punctele de fidelitate de la Malaysia Airlines?”.

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Actorul a fost criticat aspru pentru gluma sa. El a reacționat la criticile care i s-au adus într-un now tweet: ”E o nenorocită de glumă. Nu trebuie să o considerați amuzantă și nu trebuie să-mi urmăriți pagina de Twitter”.

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Mai târziu, postările au dispărut de pe contul său, iar actorul a scris: ”Ideea că nu am compasiune pentru victimele avionului este aberantă. Știți asta, nu?”.

Un avion de pasageri s-a prăbușit, joi seară, pe teritoriul Ucrainei, în apropiere de granița cu Rusia. Scenariul cel mai plauzibil este că insurgenții proruși au doborât aeronava, omorând toate cele 298 de persoane aflate la bord.

VEZI ȘI: Avion prăbușit în Ucraina. Cătălin Striblea: Impactul asupra României. "E pe cale să ne schimbe viețile"

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Un cuplu tânăr, care au și un bebeluș, a ratat joi îmbarcarea în aeronava care s-a prăbușit în Ucraina, pentru că avionul era plin. Nu au mai găsit locuri pentru zborul MH17 al Malaysia Airlines. Barry și Izzy Sim au spus că au ajuns prea târziu pentru a mai găsi loc în Malaysia Airlines pentru ei și bebelușul lor. Au ales să zboare cu KLM, companie pe care Barry nu o place. "Suntem loiali Malaysia Airlines și întotdeauna vrem să zburăm cu Malaysia Airlines", a spus Izzy.

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Barry spune că au avut un sentiment ciudat când au auzit de prăbușirea avionului. "Ai un sentiment de greață. Aveam fluturi în stomac. Inima parcă încetase să mai bată", spune Barry despre prima reacție. El a adăugat că "trebuie să fi fost cineva care a vegheat asupra noastră și a spus că 'nu trebuie să vă urcați în acel avion'", potrivit The Telegraph.

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Înainte de decolarea avionului care s-a prăbușit joi în Ucraina, un pasager malaezian a postat pe contul de Instagram un scurt video.

VEZI ȘI: AVION PRĂBUȘIT ÎN UCRAINA. MAE: Un român, pe lista pasagerilor. Radu Tudor: Este nepermis să stăm impasibili

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Md Ali Md Salim, un pasager malaezian care s-a aflat în avionul groazei, a filmat interiorul avionului. Pe fundal se poate auzi o voce care spune: "suntem pe punctul de a termina faza de îmbarcare. Asigurați-vă că aveți telefoanele oprite pe timpul zborului".

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Un pasager din avionul Malaysia Airlines, prăbușit în Ucraina, era român, anunță Ministerul Afacerilor Externe. Jurnalistul Radu Tudor a tras un semnal de alarmă, nemulțumit de reacția UE. 

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. MAE anunță că pe lista pasagerilor avionului Malaysia Airlines, zborul MH17, se afla și un cetățean român. Persoana respectivă are dublă cetățenie. Familia i-a fost anunțată. 

"În completarea informării de presă transmisă în această dimineață cu privire la tragedia aviatică din Ucraina, Ministerul Afacerilor Externe informează că — urmare a verificărilor care continuă în vederea stabilirii identității tuturor pasagerilor — i-au fost furnizate noi informații potrivit cărora pe lista transmisă până la acest moment de compania Malaysian Airlines se regăsește un cetățean care deține dublă cetățenie, inclusiv cetățenie română", arată MAE. 

VEZI ȘI: MH17. Ultimele imagini din interiorul avionului prăbușit joi

MH17. Avion prăbușit în Ucraina. Jurnalistul Radu Tudor a spus, la Antena 3, că "asta nu face decât să mă determine să spun că România are dreptul să ceară Comisiei Europene, președintelui CE, să se implice ferm în depistarea cauzelor prăbușirii avionului. Este nepermis să stăm impasibili. Cred că o reacție fermă a Comisiei se impune și România, după ce s-a confirmat că există un cetățean român mort, să pună piciorul în prag în fața UE. Dacă dispar probe de la locul tragediei, ne aflăm în fața unui proces de măsluire". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel