MH17. AVION DOBORÂT în UCRAINA. Un copil de 10 ani și-a prevestit moartea

Un copil de 10 ani și-a prevestit moartea în tragedia din Ucraina. Acesta i-a spus mamei, înainte de a se urca în avion, că îi este teamă că se va prăbuși.

Miguel Calehr, în vârstă de zece ani, şi fratele său Shaka, 19 ani, mergeau să-şi petreacă vacanţa în Bali, cu bunica lor. Fratele lor mijlociu, Mika, 16 ani, trebuia să fie şi el în avionul prăbuşit joi, dar nu au mai fost locuri, astfel că urma să ia o altă cursă, scrie Mediafax.

În timp ce erau pe aeroportul Schiphol din Amsterdam, cu câteva ore înainte de decolare, Miguel avea emoţii, povesteşte mama lui, Samira Calehr. "S-a întors spre mine şi mi-a spus: «Mama, te iubesc, mă bucur că o voi vedea pe Oma (bunica), dar îmi va fi dor de tine şi ce se întâmplă când avionul se va prăbuşi?»", a declarat femeia.

VEZI ȘI: SUA: Separatiștii au doborât "din greșeală" zborul MH17 

"I-am spus: «Haide, nu fi prostuţ. Ai mai călătorit de atâtea ori. Totul va fi bine»", îşi aminteşte aceasta, exprimându-şi regretul că nu i-a luat temerile în serios. "Dacă aş putea să dau timpul înapoi. Nu l-am ascultat. Nu ştiu, nu am cuvinte", adaugă ea.

Fratele Samirei, Harun, a declarat că băieţii erau elevi conştiincioşi, "munceau mult, erau corecţi şi amuzanţi". Acum, familia vrea doar să repatrieze trupurile băieţilor, pentru a putea să îi înmormânteze, a precizat el.

Fratele supravieţuitor, Mika, afirmă că şi-a pierdut "cei mai buni prieteni", dar insistă că legătura cu fraţii săi va continua dincolo de mormânt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel