Mesajul crunt către Silviu Lung transmis de soția victimei

Silviu Lung
Silviu Lung

Fostul portar Silviu Lung a fost implicat, miercuri, într-un accident rutier mortal pe raza localității Radovan, din Dolj. În urma tragediei, un bărbat a murit, iar copiii acestuia au fost răniții.

[caption id="attachment_408248" align="alignleft" width="247"] Foto: Fanatik.ro[/caption]

Rodica Niţu, soţia victimei lui Silviu Lung, a spus că momentan nu a făcut niciun demers contra fostului portar, deoarece primordială pentru ea şi restul membrilor familei sale este starea de sănătate a fetei sale aflate încă în spital.

“Vă rog să mă credeţi că, momentan, mă gîndesc doar la starea sănătăţii fetiţei mele. Nu am avut timp să ne ocupăm de domnul Silviu Lung, încă nu am făcut nici un demers contra domniei sale. Aştept să văd dacă fata mea se face bine, iar apoi mă voi ocupa personal şi de acest om care mi-a nenorocit familia!", a spus soția victimei.

În plus, femeia zice că i se pare revoltător că Silviu Lung este încă în libertate.

“Asta e România! Unul este acum la doi metri sub pămînt, iar altul se plimbă fără probleme prin Turcia. Nu mă interesează pe mine că dînsul a fost mare fotbalist, legea trebuie să fie lege pentru toată lumea. Însă, să ştiţi că Dumnezeu nu iartă pe nimeni şi într-o zi Silviu Lung va plăti pentru crima făcută în faţa legii. Am mare încredere în justiţie, chiar dacă pe mine nu mă încălzeşte cu nimic că acest om va fi găsit vinovat, deoarece soţul meu nu se va mai întoarce din mormînt”, a spus aceasta, conform Fanatik.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel