Mesaj protestatari. Medicul Răzvan Constantinescu: M-AU DAT AFARĂ DIN PARTID (!)

Medicul Răzvan Constantinescu, după ce recent a stârnit vâlvă din cauza unui mesaj despre protestatari, a făcut un nou experiment.

A dat share la postarea lui Varujan Vosganian care spunea: "Răspuns la întrebările ce mi s-au pus în legătură cu declarațiile domnului doctor Răzvan Constantinescu privind oportunitățile endoscopice ale protestatarilor din Piața Victoriei

Răspunsul la prima întrebare este: Da!

[citeste si]

Răzvan Constantinescu este vicepreședinte ALDE Iași.

Răspunsul la a doua întrebare este: Nu!

Răzvan Constantinescu n-a spus cuvintele care se pun pe seama lui. Doctorul Constantinescu și-a exprimat, în stilul vioi care-l caracterizează, nedumerirea (ca să nu zic indignarea) că tinerii frumoși și liberi nu au găsit de cuviință să protesteze de atâtea ori când se petreceau lucruri dramatice, cum ar fi retezarea salariilor medicilor sau închiderea spitalelor, dar găsesc mult mai important să iasă în stradă pentru a-i apăra pe unii procurori. Scopul postării doctorului Constantinescu a fost legat de această stranie apetență a unui spirit care se declară civic de a ignora toate celelalte probleme dureroase din viața românilor, concentrându-și toate energiile protestatare spre adularea Procuraturii.

Răspuns la a treia întrebare: Nu știu!

Nu știu să existe vreun caz în care doctorul Constantinescu a trântit ușa în nas vreunui pacient. Știu însă mulți pacienți care și-au exprimat recunoștința pentru modul în care doctorul Constantinescu i-a îngrijit.

Iar dacă, pe viitor, aflați de un astfel de pacient căruia doctoul Constantinescu i-a refuzat îngrijirea, vă rog să mă anunțați. Până atunci, să respectăm oamenii pentru ceea ce fac, când merită, și să nu-i hulim pentru ceea ce-și închipuie unii și alții despre ei, din prostie sau ticăloșie. Să nu mai credem fără să cercetăm...".

Toate bune și frumoase, doar că, în dreptul mesajului publicat de Varujan Vosganian, medicul Răzvan Constantinescu, membru ALDE, a scris: "M-AU DAT AFARĂ DIN PARTID (!)". Unele persoane i-au scris că este mare păcat că a fost exclus din ALDE. De fapt, medicul a vrut să arate că oamenii citesc doar titlurile și nu trec mai departe. Așadar, Răzvan Constantinescu nu a fost dat afară din partid.

VEZI ȘI: Mesaj protestatari. Medicul Constantinescu, INTERVIU. Ce ar face dacă ar veni Rareș Bogdan să-l trateze

"Văd că oamenii continuă să muşte, citesc doar titlul postării. Uite-aşa le demonstrez încă o dată, pe pielea lor, cât sunt de vulnerabili la manipulare", a fost comentariul medicului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel