EXCLUSIV  Membrii #rezist, finanţări. Florin Bădiţă, primele explicații

Florin Bădiţă reacţionează după ce, în spaţiul public, au apărut informaţii potrivit cărora el şi alţi membri #rezist ar primi finanţări de mii de euro din străinătate. 

Florin Bădiţă reacţionează după ce, în spaţiul public, au apărut informaţii furnizate de către un membru #rezist, cum că el şi alţi membri ai grupării ar primi finanţării de mii de euro din străinătate. Bădiţă afirmă că în niciun caz nu este vorba despre sume de ordinul miilor de euro iar, pe de altă, parte toate donaţiile care s-au făcut de-a lungul timpului s-au realizat prin campanii online, transparente.

"Unica noastră campanie în care primim donaţii recurente este cea prin care strângem suma de 800 şi ceva de euro, bani cu care plătim chiria pentru casa în care facem un hub de activism. În afară de asta, noi nu am avut donaţii decât atunci când au fost campanii punctuale, când am strâns, de exemplu, în februarie 2017, bani pentru a face steagul României şi aveam nevoie de fonduri pentru a cumpăra acele foi roşu, galben şi albastru. 

Banii se strângeau prin campanii online, iar sumele sunt mult mai mici decât se vehiculează. Au fost cinci-şase oameni, cetăţeni români care, sătui de ce se întâmplă în ţară, ne-au susţinut. Ne contactează şi ne întreabă: cu ce putem să vă ajutăm. Şi, în total, nu cred că au fost mai mult de 200-300 de euro", a explicat Florin Bădiţă pentru DC News

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel