Mașina omului de afaceri Mohammad Murad, implicată într-un accident la Sinaia - VIDEO

 Mohammad Murad  Foto: Crișan Andreescu
Mohammad Murad Foto: Crișan Andreescu

Un accident rutier în care a fost implicată şi maşina omului de afaceri Mohammad Murad s-a produs pe Valea Prahovei.

Potrivit informaţiilor DC News, maşina omului de afaceri Mohammad Murad a fost implicată într-un accident în staţiunea prahoveană Sinaia, zona Cumpătu, în timpul lucrărilor de amenajare la un nou restaurant "Mandaloun" care va fi deschis în luna ianuarie. 

Mohammad Murad s-a aflat, zilele trecute, în studioul DC News acolo unde  a făcut o serie de dezvăluiri legate de campania electorală pentru alegerile locale, atunci când a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Mangalia, dar şi despre situaţia oamenilor de afaceri români. 

VIDEO VIDEO AICI PE FACEBOOK DCNEWS: https://www.facebook.com/watch/?v=1252333895177855

Mohammad Murad, apel către Ciucă: După fiecare apariţie publică, trebuie să ne aşteptăm la un raid de controale

Omul de afaceri Mohammad Murad a spus că după fiecare apariţie publică în care atrage atenţia asupra problemelor cu care se confruntă oamenii de afaceri din România în relaţia cu statul, se aşteaptă la un val de controale comandate de către persoane sau instituţii care se simt lezate de declaraţiile sale.

“Din păcate, declarăm, ridicăm vocea atunci când vorbim despre democraţie, dar este foarte trist atunci când statul sau anumite persoane folosesc instituţii ale statului. Dacă mâine apar (n.r. – apariţii publice în care ridică anumite probleme) urmează toate controalele posibile. După fiecare apariţie publică trebuie să ne aşteptăm la un raid de controale în ceea ce mă priveşte. Nu-mi e frică; ştiu că nu sunt uşă de biserică, la cât de complicată e legislaţia, sunt convins că de fiecare dată vor găsi ceva, dar nu putem să nu vorbim!

Suntem într-o ţară capitalistă, democratică, avem libertatea de exprimare. Nu avem voie să folosim instituţiile statului pentru interesele unei persoane sau ale altei instituţii”, a spus, la DC News, omul de afaceri Mohammad Murad la DC News.

„Eu am trăit des aceste momente. Iar acum sunt în curs de a face transferul de la mine către copii. Am două fete cărora le transfer afacerea. Când au văzut ce se întâmplă, au spus: ‚tată, noi nu putem trăi aici; cum adică, vin şi ţipă la noi’. Şi atunci vreau să-i transmit domnului prim-ministru, înainte de toate: ‚Domnule prim-ministru, sunteţi o persoană care veniţi dintr-o instituţie militară şi ştiţi ce înseamnă respectul. Daţi-ne, înainte de toate, respect! Vrem să ne daţi respectul! Şi noi muncim, şi noi plătim taxe, nu numai multinaţionalele fac acest lucru.

Avem nevoie de respect reciproc. Cum vă respectăm, aşa să ne respectaţi şi pe noi. (...) Sunt 120 de agenţii care sunt în stare să falimenteze orice firmă în urma unui control. Poate avem norocul cu dumneavoastră să faceţi o singură agenţie care să protejeze investiţiile româneşti. Am văzut că există o agenţie care sprijină multinaţionalele şi investiţiile străine. De ce nu v-aţi gândit să faceţi acelaşi lucru şi pentru firmele româneşti?”, a punctat Mohammad Murad.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel