Mașină furată din Sectorul 1. Percheziții la clanul Duduianu. Presupusul hoț, prins în Ialomița, înarmat. Îl ȘANTAJA pe proprietarul mașinii

Pixabay
Pixabay

Un hoț ce furase o mașină a fost prins în Ialomița, cu un pistol asupra sa. Acesta îl șantaja pe proprietarul mașinii.

Un individ care a furat o mașină din Sectorul 1, iar apoi îl șantaja pe proprietar a fost prins în Ialomița. Avea în mașină un pistol și bani. Poliția Capitalei anunță 5 percheziții domiciliare și mai multe mandate de aducere în București și în județul Ilfov, într-un dosar de furt calificat, șantaj și favorizarea făptuitorului. Este vorba despre o sesizare venită în luna mai, când o persoană a sesizat dispariția autoturismului parcat pe o stradă din Sectorul 1. Este vorba despre o mașină de lux, iar perchezițiile sunt la membrii clanului Duduianu, în Sectorul 5 al Capitalei. Hoțul depistat în Ialomița este, de asemenea, din respectivul clan. 

După ce i-a fost furată mașina, șoferul a fost contactat de persoane necunoscute, care i-ar fi transmis că în schimbul unor sume de bani vor determina hoții să îi dea mașina înapoi.

Una dintre persoane, pe numele căreia era emis mandat de aducere, a fost depistată pe raza județului Ialomița. În autoturismul acesteia au fost găsite și ridicate sume de bani în lei și euro, precum și un pistol pentru care nu deține permis. Audierile se desfășoară la sediul Serviciului Furturi Auto.

Hoți cu un comportament viciat

Potrivit IPJ Bacău, polițiștii din Glăvăneşti au fost sesizaţi, prin apel 112, de către o femeie, administrator la o societate comercială din localitate, despre faptul că a surprins o persoană necunoscută în incinta magazinului, care a sustras mai multe bunuri. La faţa locului, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul de de 45 de ani, care a intrat în cursul nopţii prin efracţie în magazin.

„Acesta, după ce a consumat băuturi alcoolice în exces şi a sustras mai multe bunuri, din cauza stării avansate de ebrietate a adormit pe pardoseala magazinului, fiind găsit dimineaţă de administratorul acestuia”, au transmis polițiștii.

Aceștia au deschis în acest caz un dosar penal pentru furt calificat, relatează Mediafax. 

Dumnezeu te vede

Jaf inedit în Ucraina. Un hoț a intrat într-o biserică romano-catolică din orașul Svaliava, hotărât să jefuiască lăcașul de cult. Furtul a fost surprins de camerele de supraveghere, iar imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook a bisericii, scrie Publika.md.

În imagini se vede cum un bărbat intră în lăcaș și ia mai multe măști de protecție pe care le ascunde în buzunar. Apoi, cu mare grijă își dezinfectează mâinile, se uită prin părți dacă nu vine nimeni, își dă șapca jos și își face cruce, după care fură bani din cutia milei. După ce își bagă mai multe bancnote în buzunar, bărbatul își pune una dintre măștile furate și părăsește biserica.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel