Marius Dunca: Am fost acuzat. NU este adevărat

Nu am favorizat nicio federație sportivă, a declarat Marius Dunca, răspunzând astfel acuzațiilor potrivit cărora ar fi dat în folosință către Federația Română de Judo, gratuit, un hotel din Cluj-Napoca.

De-a lungul mandatului, conform acestuia, a ajutat în mod egal peste zece federații de sport din România.

"Să vă dau câteva exemple: Federaţia Română de Badminton, Federaţia Română de Baschet, care au teren dat prin hotărâre de guvern, federaţiile de Taekwondo, de canotaj, de tir sportiv, de handbal, de tenis. Au primit tot de la Ministerul Tineretului şi Sportului.

(...) Am fost acuzat că aş fi dat în folosinţă, gratuit, hotelul Stadion din Cluj Federaţiei Române de Judo, fapt care nu este adevărat. Dar în acest hotel, din 2000, stă Federaţia de Judo, în ultimii doi ani doar loturile naţionale ale Federaţiei Române de Judo.

Ministerul nu are un buget prin care să-şi permită să investească în baze, iar în ultimul an au fost probleme de salarii, le curge apa în hotel şi raţionamentul este unul simplu: vă predau, pentru că legea îmi permite, vă predau în administrare şi descurcaţi-vă, nu mai veniţi să cereţi bani de la Ministerul Tineretului şi Sportului. Am încercat lucrul acesta, iar acum suntem în reanalizare", a declarat Dunca.

[citeste si] 

Marius Dunca și-a anunțat astăzi demisia din Guvern. Ioana Bran a fost votată în Comitetul Executiv al PSD și este noul ministru al Tineretului și Sportului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel